جدیدا ترکیب جالبی برای مایه ماکارونی کشف کردم که بسیار اونو چسبناک میکنه و لطافت خاصی به ماکارونی میده. از طرفی با امتحان کردن یه روش خیلی ساده شیرکاکایویی با غلظت بالاتر درست کردم که نوشیدنش هیجانانگیزه :)
یه حسی بهم میگه کشفیاتی که کردم احتمالا سالهاست داره توسط آشپزها استفاده میشه، اما خب این چیزی از هیجانانگیزی نتیجه کم نمیکنه.
+شاید یه زمانی هم بیاد دوستای بچههام ازشون بخوان میشه مارو دعوت کنی خونتون تا از کوکیهای مامانت بخوریم. یا اگرم یه زمانی پیر و تنها و بدعنق شدم به خاطر شیر کاکائو غلیظ هم که شده کسی به دیدنم بیاد.
درباره این سایت